Специализированный Маммологический Центр

    Запис на візит до центру






    Запис на прийом

    Обстеження найбільших грудей України в мамологічному центрі

    Обстеження найбільших грудей України в мамологічному центрі
    13 Березня 2021

    Обстеження найбільших грудей України в мамологічному центрі

    Особливості обстеження великих грудей

    Рекорд найбільших натуральних грудей України зафіксовано 9 липня 2020 року у

    Міли Кузнєцової – 13-й розмір, об’єм 135,5 сантиметрів. У Спеціалізованому мамологічному центрі рекордсменка пройшла комплексний огляд молочних залоз. Тут підтвердили, що її груди без імплантів, відсутні хірургічні втручання.

    Для лікарів Спеціалізованого мамологічного центру пріоритет – професійне обстеження стану молочної залози. Завідувач центром, лікар-мамолог Костянтин Бабенко, визнає: приймання жінок з такими об’ємними молочними залозами триває дещо довше.

    Спочатку лікар візуально оглядає молочні залози, потім пальпація, яка допомагає перевірити наявність новоутворень або ущільнень, перевірка підпахвових лімфовузлів.

    Основний метод діагностики – мамографія. Це дослідження за допомогою рентгенівського апарату з мінімальним опроміненням (менше, ніж під час флюорографії).

    А вони справжні?

    Таке питання інколи задають дівчатам з пишними формами. Мамографія дозволяє перевірити наявність імплантів. У випадку рекордсменки Міли Кузнєцової ніяких операційних втручань не було.

    Великі груди потребують особливого догляду та регулярного обстеження

    Жінки з такими особливостями можуть не помітити розвитку гігантомастії – генетичного захворювання, яке провокує постійний ріст грудей. Чим раніше діагностувати, тим вищий шанс запобігти розвитку патології на гормональному рівні (наші лікарі націлені на таке лікування).

    Лікар-мамолог Костянтин Бабенко підсумував, що молочні залози Міли Кузнєцової здорові. Складнощів у обстеженні великих грудей у Спеціалізованому мамологічному центрі ніколи не виникало. Профілактичний огляд проводиться як звичайно, тільки дещо довше. Тільки професіонали можуть провести якісну діагностику в таких випадках. Об’ємні груди – це складне обстеження, тому що потрібна точна техніка та досвідчений уважний лікар. Така діагностика можлива тільки в спеціалізованих клініках.

    Кожна жінка повинна бути щасливою! Ми радіємо, коли наші пацієнтки виходять із клініки усміхненими! Саме тому нагадуємо про необхідність регулярних мамологічних обстежень!