Специализированный Маммологический Центр

    Запис на візит до центру






    Запис на прийом

    Наскільки небезпечні доброякісні захворювання молочних залоз?

    Наскільки небезпечні доброякісні захворювання молочних залоз?
    22 Вересня 2021

    Наскільки небезпечні доброякісні захворювання молочних залоз?

    Деякі захворювання молочних залоз слугують фоновим станом для виникнення злоякісних пухлин. Тому їх називають передраковими станами молочної залози.

    👨🏼‍⚕️Мамолог, онколог СМЦ Денисенко Ярослав Володимирович пояснює: поетапний розвиток будь-якого захворювання молочних залоз з наростаючими патологічними змінами називається прогресією захворювання.

    В останні роки зростає число пацієнток, що звертаються в лікувальні установи з приводу незлоякісних захворювань молочної залози. 🔍 Найпоширенішим доброякісним захворюванням молочної залози є група захворювань мастопатій. До них належать: кісти, фіброзно-кістозна мастопатія, фіброаденома, папіломи, жировий некроз. Ці захворювання зустрічаються в 20-60% жінок, частіше у віці 30-50 років.

    ❗️ Останні наукові дослідження доводять, що саме такі доброякісні захворювання можуть слугувати фоновим захворюванням для раку молочної залози.

    Діагностика в СМЦ дозволяє чітко визначити тактику подальшого лікування кожної пацієнтки. Ми використовуємо як консервативні, так і хірургічні органозберігаючі методики.

    Довірте своє здоров’я фахівцям, адже правильно підібране лікування зупиняє процес переродження доброякісного утворення в злоякісне.
    Запис на консультацію до лікарів за телефонами 📲:

    044-594-70-75
    068-862-62-00