Специализированный Маммологический Центр

    Запис на візит до центру






    Запис на прийом

    ТОП популярних пластичних операцій у СМЦ

    ТОП популярних пластичних операцій у СМЦ
    22 Квітня 2024

    ТОП популярних пластичних операцій у СМЦ

    Сучасна різноманітність видів та методів пластичної хірургії вражає. Завдяки їх безперервному удосконаленню, пацієнти можуть розпрощатися з естетичними проблемами будь-якої зони тіла. Хірургічні втручання стають більш ефективними та безпечними. Тож зростає й кількість бажаючих скористатися послугами пластичних хірургів. І зараз ми розповімо, які види операцій є найбільш затребуваними у Спеціалізованому мамологічному центрі.

    Аугментаційна маммопластика

    Аугментаційна маммопластика – це збільшення та корекція форми грудей з використанням імплантів. Ендопротези встановлюються під молочною залозою або під великим грудним м’язом, у результаті чого збільшується розмір бюсту, він стає більш підтягнутим та привабливим. Розрізи роблять у складці під грудьми, під пахвами або навколо сосків – все для того, щоб якнайкраще приховати сліди від операції та зробити їх максимально непомітними.

    У СМЦ використовуються різні види імплантів, які дозволяють отримати саме той естетичний ефект, який відповідає побажанням пацієнтки. Всі ендопротези, що встановлюють наші пластичні хірурги, характеризуються високою якістю. Вони містять когезивний гель, який навіть у випадку розриву оболонки не розтікається серед тканин, що знижує ризики для здоров’я.

    Якщо у вас від природи невеликі груди, ви маєте дефект після операції на молочних залозах, або форма та розмір вашого бюсту погіршилися після схуднення чи лактації, запрошуємо вас до Спеціалізованого мамологічного центру у Києві для проведення аугментаційної маммопластики.

    Редукційна маммопластика

    А ця операція, навпаки, допомагає покращити фігуру тим жінкам, які незадоволені занадто великим розміром грудей. Такою особливістю іноді “нагороджує” природа, у деяких випадках обсяг бюсту стає надмірним після набору ваги або лактації. Гігантомастія – це не тільки естетичний дефект, але й низка незручностей та дискомфортних відчуттів: труднощі з підбором білизни, біль у спині, псування постави, подразнення шкіри у складках під грудьми. Крім того, шкіра сильніше розтягується під дією великої ваги, що прискорює птоз та погіршення форми бюсту.

    Під час редукційної маммопластики застосовується якірний доступ (розріз робиться навколо ареоли, продовжується вниз вертикально та вздовж складки під молочною залозою). Надлишок тканин видаляється для отримання саме того розміру грудей, про який мріє пацієнтка. Коригується й форма бюсту, усуваються ознаки птозу. Одночасно може проводитися пластика ареол та сосків, щоб молочні залози виглядали гармонійно.

    Якірна мастопексія

    Мастопексія – це підтяжка грудей. Під час операції видаляється надлишок розтягнутої, обвислої шкіри. У більшості випадків пластичні хірурги проводять цю операцію жінкам після вагітності та пологів, після значного схуднення, при виражених вікових змінах, а також для усунення асиметрії грудей.

    Існує кілька способів підтяжки грудей, і серед них саме якірна мастопексія дозволяє усунути найбільш виражений птоз. Розрізи виконуються аналогічно до редукційної маммопластики – у вигляді якоря (навколо ареоли, вертикально донизу, вздовж субмамарної складки). У комплексі з мастопексією може проводитися пластика ареол та сосків.

    Якірна мастопексія – ефективний спосіб повернути молодість та привабливість бюсту. І завдяки майстерності наших пластичних хірургів, ця операція проводиться у СМЦ на найвищому рівні.

    Маммопластика, мастопексія, абдомінопластика у Києві

    Циркулярна мастопексія

    Якщо у пацієнтки спостерігаються початкові стадії птозу або псевдоптоз (коли провисання грудей не супроводжується опущенням сосків), хірург може запропонувати провести циркулярну мастопексію. Така підтяжка грудей виконується з розрізом навколо ареоли, внаслідок чого сліди від хірургічного втручання будуть практично непомітними. Після видалення смужки шкіри по колу груди набувають підтягнутої форми.

    Дізнатися про те, чи підходить у вашому випадку циркулярна мастопексія для корекції форми грудей, можна на консультації нашого пластичного хірурга.

    Широкий спектр послуг пластичної хірургії у СМЦ

    У Спеціалізованому мамологічному центрі у Києві надаються різноманітні послуги пластичної хірургії. У нас проводяться різні види пластики грудей (маммопластика) з імплантами та без, корекція зони живота (абдомінопластика), пластика повік (блефаропластика), пластика післяопераційних рубців. Майстерність наших пластичних хірургів допоможе вам повернути молодий та привабливий вигляд, позбутися вроджених та набутих вад зовнішності, відчути впевненість у собі.

    Запис на візит до центру

      •  

      Почніть покращення свого життя – запишіться на прийом до пластичного хірурга. Запис проводиться за телефоном, у чаті або за допомогою заявки на сторінці сайту.