Специализированный Маммологический Центр

    Запис на візит до центру






    Запис на прийом

    Онколог Вінниця

    Онколог Вінниця
    13 Березня 2021

    Онколог Вінниця

    Кожного року в Україні діагностують тисячі онкологічних хвороб, серед яких абсолютну більшість займає рак грудей. На жаль, представниці прекрасної половини людства більш схильні до виникнення онкології (Вінниця), ніж чоловіки, тому їм потрібна консультація у кращих спеціалістів даної сфери. Київський мамологічний центр надає свої послуги по обстеженню та лікуванню різних захворювань жіночих грудей, які пов’язані з виникненням новоутворень в молочній залозі.

    Онкологія у Вінниці? Переваги мамологічного центру

    Так сталося, що наша клініка стала єдиним спеціалізованим закладом, в якому зібрані всі спеціалісти, що допоможуть вам у боротьбі з онкологією. Якщо ви живете за межами міста й думаєте, чи варто їхати до Києва для проходження діагностики, тоді ми дамо вам 5 причин, чому вам необхідно це зробити вже найближчим часом:

    • У нас працюють спеціалісти-онкологи з багаторічним досвідом роботи, які за такий тривалий час встигли допомогти тисячам жінок позбутися раку молочної залози.
    • Ми призначаємо ефективне лікування одразу ж після отримання результатів обстеження та швидко починаємо його реалізацію.
    • Кожен лікар буде приділяти вам стільки часу і уваги, скільки вам знадобиться. Ми розуміємо, що така хвороба може бути складною в психологічному плані, тому намагаємося вам допомогти всіма можливими засобами.
    • Ми проводимо профілактику виникнення онкологічних захворювань (особливо актуально для тих, у кого хтось із членів сім’ї був хворим, тому у вас є спадкова схильність).

    Потрібно обстеження у онколога (Вінниця)?

    Якщо ви хочете звернутися до професіоналів і отримати краще обстеження і консультацію лікаря, тоді запрошуємо вас приїхати з Вінниці в Київський спеціалізований мамологічний центр. Ми працюємо щоденно (крім неділі) з 8-00 до 20-00 в будні дні і з 9-00 до 16-00 в суботу. Тому найбільш оптимальним варіантом для вас будуть потяги 770 К (відправлення о 5-40), 146Ш (6-25) і 013 Л (10-36), або ж автобуси, які відправляються з автостанції. По прибуттю до столиці, вам необхідно сісти на автобус 401 та їхати до вулиці Освіти, звідки в 2-х хвилинах ходи буде наш центр.

    Чекаємо на вас у гості за попереднім записом!