Специализированный Маммологический Центр

    Запис на візит до центру






    Запис на прийом

    Мамографія, УЗД молочних залоз у Чернігові

    Мамографія, УЗД молочних залоз у Чернігові
    13 Березня 2021

    Мамографія, УЗД молочних залоз у Чернігові

    З кожним роком в Україні діагностується все більше онкологічних захворювань і мамографія в Чернігові стає все більш запитуваною, але державні заклади або існуючий онкодиспансер не можуть її задовольнити. Через відсутність необхідної технологічної бази і кваліфікованих кадрів не всі мають можливість отримати адекватну консультацію і обстеження.

    УЗД молочних залоз у Чернігові і мамографія – це два основних метода проведення дослідження новоутворень, на основі яких складається план ефективного лікування. Також, при необхідності, спеціаліст може призначити цитологію і пункцію, основна мета яких – це взяти невеликий зразок утворення та дослідити його в лабораторних умовах для отримання більшої кількості інформації про його походження.

    Консультація мамолога в Чернігові та Києві

    Висококваліфікований мамолог в Чернігові – це рідкість, і дуже важко знайти дійсно хорошого спеціаліста. Ми пропонуємо вам вигідну альтернативу – відвідати наш Київський мамологічний центр, в якому зібрані всі необхідні спеціалісти для лікування онкологічних захворювань.

    Чому вам варто приїхати до нас?

    • Ми – єдиний профільний заклад по боротьбі з різними хворобами молочної залози, як у жінок , так і чоловіків.
    • Застосовуємо виключно найсучасніше інноваційне обладнання, яке дозволяє отримати найбільш точні результати обстеження і дати високий результат у лікуванні.
    • Пункція за допомогою УЗД молочних залоз (Чернігів) здійснюється одночасно двома спеціалістами: один керує апаратом для ультразвукового обстеження, а другий бере пункцію, завдяки чому ми досягаємо точності отриманого матеріалу для досліджень.
    • Вартість послуг, що надаються, є однією з найбільш доступних в Україні, тому якісне лікування у професіоналів стало ближче та доступніше кожній пацієнтці.
    • У нас працюють лікарі-мамологи (Чернігів) з багаторічним досвідом роботи.

    Хороший мамолог в Чернігові? У нас є альтернатива

    Якщо вам потрібен лікар-мамолог в Чернігові, Але ви не можете знайти хорошого спеціаліста, тоді ми запрошуємо вас відвідати столицю країни – Київ, де знаходиться наш Спеціалізований мамологічний центр. У нас є всі необхідні лікарі з багаторічним досвідом роботи, які допоможуть вам боротися з хворобою. Дістатися до нас ви можете на потязі 044К, який відправляється о 15-46, або ж на одному з автобусів, які курсують з центральної автостанції. По прибуттю в Київ, вам необхідно сісти на 401 автобус і їхати до вулиці Освіти, звідки пішою ходою до нашого центру. Прийом здійснюється за попереднім записом, який можна зробити за номером телефону, вказаним на сайті в розділі “Контакти”, або ж замовити зворотній дзвінок за допомогою спеціальної форми.