Специализированный Маммологический Центр

    Запис на візит до центру






    Запис на прийом

    Мамографія, УЗД молочних залоз у Полтаві

    Мамографія, УЗД молочних залоз у Полтаві
    13 Березня 2021

    Мамографія, УЗД молочних залоз у Полтаві

    Діагностування онкологічних хвороб завжди здійснюється на основі проведення попереднього обстеження, яке охоплює кілька обов’язкових процедур. В першу чергу, мамолог знайомиться з вашою історією хвороби, а далі проводить пальпацію для визначення наявності ущільнень в молочній залозі. На основі поверхневого огляду спеціаліст може призначитиУЗД молочних залоз (Полтава), мамографію або цитологію. На основі отриманих даних лікар призначає ефективний варіант лікування індивідуально для вас.

    Статистика по Україні свідчить, що практично кожна четверта жінка знаходить ущільнення у себе в грудях, яке частіше всього виявляється доброякісним новоутворенням. Також серед всіх онкологічних захворювань рак грудей є найбільш діагностованим, тому запит на кваліфікованих спеціалістів зростає, а наш Спеціалізований мамологічний центр пропонує вам повний перелік послуг для діагностики та лікування.

    Навіщо потрібен хороший мамолог в Полтаві?

    Якісна мамографія на цей час в Полтаві недоступна, тому що у місті немає спеціалізованих закладів, які б профільно займалися лікуванням захворювань і патологій молочної залози. Ми пропонуємо вам відвідати чудове місто Київ і пройти повне обстеження з консультацією спеціаліста, у якого є багаторічний досвід успішного лікування тисяч пацієнтів з усієї країни.

    Чому лікар-мамолог в Полтаві не ефективний?

    • Крім нього, вам може знадобитись консультація іншого профільного спеціаліста, який знаходиться в іншому закладі.
    • Тільки у нас застосовується інноваційне і сучасне обладнання, здатне дати максимально точні результати під час обстеження або лікування.
    • Вартість всіх послуг, вказаних на сайті, є доступною кожній пацієнтці.

    Вам потрібна мамографія в Полтаві?

    Якщо ви все ще ставите питання:”Де пройти якісне обстеження?”, тоді Київський мамологічний центр дає вам можливість відвідати всіх необхідних спеціалістів в одному місці й отримати результат відвідування лікаря в той же день (тільки якщо вам не була призначена цитологія або пункція, які вимагають часу на отримання результату з лабораторії). Щоб дістатися до нас, ви можете приїхати на потязі 063 О, який курсує з Харкова, або на одному з автобусів, що відправляються зі станції міста.

    Будьте здорові!