Специализированный Маммологический Центр

    Запис на візит до центру






    Запис на прийом

    Онколог Чернігів

    Онколог Чернігів
    13 Березня 2021

    Онколог Чернігів

    Онкологічні захворювання діагностуються в Україні з кожним роком все більше і, на жаль, абсолютну більшість з них займає рак грудей. Оскільки представниці прекрасного полу найбільше схильні до прояву даної хвороби, ми забезпечили їм найоптимальніший варіант для проходження обстеження і лікування в Спеціалізованому мамологічному центрі. Лікар-онколог (Чернігів) не має стільки практики та відповідного обладнання , щоб ви могли отримати кращий сервіс від центру, якому довірилися тисячі пацієнтів і повністю позбулися захворювання молочної залози.

    Нацей час в Чернігові онкологія не лікується всіма сучасними засобами, які доступні в мамологічному центрі. Під час звернення до нас ви отримаєте можливість пройти ультразвукове дослідження, мамографію і цитологію від кращих спеціалістів з багаторічним практичним досвідом роботи.

    Чи існує Чернігівський онкологічний центр?

    У місті є профільний онкодиспансер, який має попит серед жителів, але він не може задовольнити запити всіх пацієнтів і не за всіма показниками має відповідний рівень медичного закладу. Ми пропонуємо вам альтернативне лікування у кращих мамологів, де ви можете отримати всі висновки за один день , не буде необхідності стояти в чергах або довго чекатичерги, оскільки у нас прийоми здійснюються за попереднім записом у призначений час.

    Чому пацієнти обирають саме нас?

    • Доступна вартість всіх можливих послуг.
    • Кращі лікарі, здатні допомогти кожному, хто звертається за допомогою.
    • Застосування інноваційного обладнання, що відповідає міжнародним стандартам якості.

    Потрібен мамолог в Чернігові? У нас є альтернатива

    Якщо вам потрібен кваліфікований лікар, а онкологічний центр (Чернігів) не є для вас самим оптимальним варіантом, тоді чекаємо на вас у Києві, куди ви можете дістатися на потязі 044К, або ж на будь-якому автобусі, що відправляється в київському напрямку з центральної автостанції. По прибуттю, ви сідаєте на автобус 401 і їдете до вулиці Освіти, звідки пішою ходою дістаєтеся нашого центру. Для попереднього запису ви можете зв’язатися з нами за номером телефону, вказаним на сайті в розділі “Контакти”, або за допомогою спеціальної форми замовити дзвінок і наші менеджери самі вас наберуть.