Специализированный Маммологический Центр

    Запис на візит до центру






    Запис на прийом

    Велике поновлення – УЗД-сканер ACUSON S3000 HELX

    Велике поновлення – УЗД-сканер ACUSON S3000 HELX
    13 Березня 2021

    Велике поновлення – УЗД-сканер ACUSON S3000 HELX

    В арсеналі профільного обладнання Спеціалізованого мамологічного центру велике поновлення – багатофункціональна ультразвукова система ACUSON S3000 серії HELX Evolution від Siemens. Вона розроблена для загальних досліджень і належить до обладнання експерт-класу. Відрізняється високою якістю візуалізації, що дозволяє ставити більш точні діагнози. Siemens ACUSON S3000 був відзначений престижною нагородою «Best in KLAS» в категорії “Ультразвук – загальна візуалізація”, згідно звітом KLAS Medical Equipment & Infrastructure.

    Коли потрібно виявити найдрібніші зміни в тканинах молочної залози пацієнта з “поганим” ультразвуковим вікном, якість зображень набуває першочергового значення.

    Застосування апарату ACUSON S3000, ми впевнені, може ставити діагнози протягом одного огляду. В цьому нам допоможуть багаторічний досвід діагностів і особливі можливості техніки.

    Унікальні технології ультразвукової системи:

    • Алгоритм обробки сигналу SideStream. Він оптимізує передачу сигналу від датчика до дисплея, подвоюючи при цьому стандартну щільність пікселів. Надвисока деталізація картинки без шумів дозволяє виявити під час огляду навіть найменші відхилення від норми.
    • Найповніший з чинних на сьогодні пакет додатків eSsie Fusion Imaging. Він дозволяє об’єднувати і порівнювати ультразвукові зображення з об’ємними даними, отриманими за допомогою КТ або МРТ.
    • Технологія eSi Guide Needle Tracking. В режимі реального часу в 3D вона допомагає визначити місце й орієнтацію голки, щоб знизити ризик під час проведення біопсії і абляції.
    • Система Virtual Touch Tissue IQ, яка дозволяє визначити жорсткість тканин і можливі патології, автоматично аналізувати їх надалі.
    • Color eScape, що виводить на екран кольорове панорамне зображення.

    Важливі особливості УЗ-сканера:

    • Датчики високого дозволу, які передають більше діагностичної інформації, ніж попередні моделі серії.
    • Висока чутливість кольорового доплера, який дозволяє візуалізувати кровотік і роздивитися найменші його особливості.
    • Миттєвий відгук екрану Instant Response і зменшена кількість клавіш, завдяки чому обстеження проводиться швидше.

    Здоров’я та краса кожного пацієнта – головний наш пріоритет у Спеціалізованому мамологічному центрі. Тому ми обираємо нове і краще обладнання, яке дасть вам якісну діагностику для єдино вірного діагнозу, а також комфортне і дієве лікування. Чекаємо вас на приймання. Щоб записатися, залиште заявку або дзвоніть за номером 044 – 59 – 470 – 75.