Специализированный Маммологический Центр

    Запис на візит до центру






    Запис на прийом

    Хірургічне лікування доброякісних захворювань грудей!

    Хірургічне лікування доброякісних захворювань грудей!
    23 Грудня 2021

    Хірургічне лікування доброякісних захворювань грудей!

    Ущільнення в молочній залозі не завжди означає рак грудей. Часто у жінок виявляють доброякісні захворювання молочних залоз. У багатьох випадках такі утворення не є небезпечними для життя, але бувають дуже болючими, а тому вимагають лікування та спостереження.

    🔹 Кіста, фіброаденома, фіброзно-кістозні зміни, ліпома — ці захворювання грудей можуть вимагати як медикаментозного, так і оперативного лікування. У минулому хірургічні операції, спрямовані на видалення пухлин молочної залози, були вкрай травматичними. Це призводило до косметичної вади у зовнішньому вигляді пацієнток. Деякі жінки через цей страх бояться звертатися до лікарів сьогодні.

    ❗️ Але результативність оперативних втручань змінились. Сучасні технології допомагають провести операції без значних естетичних втрат, а зволікання приносить лише шкоду пацієнткам.

    Хірурги СМЦ проводять операції при доброякісних захворюваннях грудей з максимальним результативним та косметичним ефектом. Ефективність лікування полягає в поєднанні особистого підходу до пацієнтів, технічного оснащення центру та використання міжнародних протоколів лікування ✅

    Якщо ви потребуєте експертної думки мамолога, шукаєте фахівців, яким можна довірити лікування доброякісних утворень грудей, звертайтесь до фахівців СМЦ 📲:

    044-594-70-75
    068-862-62-00