Специализированный Маммологический Центр

    Запис на візит до центру






    Запис на прийом

    Завдяки мамографу AMULET Innovality ми досягаємо досконалості!

    Завдяки мамографу AMULET Innovality ми досягаємо досконалості!
    3 Червня 2022

    Завдяки мамографу AMULET Innovality ми досягаємо досконалості!

    Завдяки мамографу AMULET Innovality ми досягаємо досконалості в області збору клінічних даних та отримання діагностичних заключень, фокусуючи увагу на жіночому здоров’ї.
    ❗️Мамограф AMULET формує чіткі зображення при низькій дозі рентгенівського випромінювання для будь-якого типу та будови молочних залоз.
    ☝🏻Якість зображення настільки висока, що може виступати гарантією для прискореної діагностики і дає унікальну можливість візуалізації внутрішньої структури молочної залози.
    ☝🏻Реконструйовані томографічні зображення на відміну від звичайних мамографічних знімків значно спрощують виявлення уражень при високій щільності молочних залоз, яка дає маскувальний єфект.
    ☝🏻Завдяки автоматичному налаштуванню експозиції для молочних залоз з імплантатами, інтелектуальна система ще більше поліпшує процес використання.
    Мамограф в СМЦ відповідає потребам кожної пацієнтки:
    ✔️включає цілий ряд мамографічних рішень, спеціально призначених для створення гармонійного середовища дослідження та атмосфери довіри між рентгенлаборантом та пацієнтами, з мінімальною психологічною напругою.
    ✔️компресійна пластина Fit Sweet адаптується до форми молочної залози, що дозволяє рівномірно розподіляти тиск і при цьому надійно утримувати молочну залозу та забезпечувати високу роздільну здатність;
    🏥Наш медичний центр робить все для створення привабливої ​​та комфортної атмосфери, що найкраще підходить до умов дослідження, адже позбавляє пацієнток від стресу та занепокоєння.
    Щоб записатись на прийом, звертайтеся, будь ласка, у контакт центр:
    📞 044-594-70-75
    📞 068-862-62-00