Специализированный Маммологический Центр

    Запис на візит до центру






    Запис на прийом

    Обстеження грудей в СМЦ: якісно, швидко, безпечно!

    Обстеження грудей в СМЦ: якісно, швидко, безпечно!
    26 Січня 2022

    Обстеження грудей в СМЦ: якісно, швидко, безпечно!

    Рак молочної залози є найпоширенішим видом раку серед жінок у всьому світі. При ранньому виявленні РМЗ, за належної діагностики та якісного лікування цю онкологію можна вилікувати з 98% ступенем ймовірності.

    Спеціалізований мамологічний центр надає широкий спектр способів діагностики захворювань молочних залоз:

    🔸 Мамографія на апараті AMULET Innovality забезпечує пацієнткам детальний рентгенівський знімок молочної залози під різними кутами. Під час процедури присутнє мінімальне променеве навантаження.

    🔸 3D УЗД грудей на апараті ACUSON S3000 має унікальний алгоритм обробки сигналу від датчика до дисплея, який передає максимально якісне зображення молочної залози.

    🔸 Біопсія молочної залози в СМЦ дозволяє визначити тип утворення із 99% точністю. За результатами дослідження лікар визначає чутливість пухлини до певних гормонів та вибудовує тактику лікування.

    🔸 А також цитологія, гістологія та імуногістохімія — діагностичні методи, які допомагають встановити різновид новоутворення та його особливості.

    Комплексне обстеження грудей є зручним скринінговим методом, що економить гроші та час. В СМЦ для контролю здоров’я грудей доступні такі програми:

    Пакет «Турбуюсь про себе до 40»
    Пакет «Турбуюсь про себе після 40»
    Пакет «Турбуюсь про себе Плюс»

    Щоб отримати сучасне та якісне обстеження грудей в Спеціалізованому мамологічному центрі, дзвоніть 📲:

    044-594-70-75
    068-862-62-00