Специализированный Маммологический Центр

    Запис на візит до центру






    Запис на прийом

    Хірургія світового рівня в ОНОВЛЕНІЙ ОПЕРАЦІЙНІЙ!

    Хірургія світового рівня в ОНОВЛЕНІЙ ОПЕРАЦІЙНІЙ!
    8 Листопада 2021

    Хірургія світового рівня в ОНОВЛЕНІЙ ОПЕРАЦІЙНІЙ!

    Спеціалізований мамологічний центр використовує високі стандарти сервісу та надання кваліфікованої медичної допомоги. Черговим нашим кроком стало оновлення та вдосконалення операційної.

    В СМЦ створені всі умови для безпечної та інноваційної хірургії:

    🔹 Малотравматичні операції з використанням експертного обладнання. Такий тип операцій зменшує болісні відчуття, скорочує термін реабілітації та дозволяє швидко повернутись до звичайного ритму життя.

    🔹 Проведення одномоментних операцій, при яких одночасно виконуються операції на різних органах. Використання одного наркозу зменшує шкідливий вплив на організм та дозволяє економити час на перебуванні в стаціонарі.

    🔹 Дотримання всіх необхідних вимог до індивідуальних заходів захисту з мінімальними ризиками для пацієнтів.

    🔹 Комфортні палати забезпечують спокійний та безпечний післяопераційний період. Також пацієнт може викликати медичний персонал, натиснувши на спеціальну кнопку.

    🔹 Команда кращих лікарів-хірургів оберуть та виконають оптимальний та безпечний тип операції саме для вас.

    🔹 Під час самої операції ми забезпечуємо постійний нагляд анестезіолога. Він ретельно слідкує за кров’яним тиском, пульсом та диханням пацієнтів під час операції.

    Спільні зусилля нашої команди в поєднанні із сучасними технологіями дозволяють надавати нашим пацієнтам якісний сервіс та отримувати найефективніші результати лікування ✅.

    З питань консультації та лікування звертайтесь за телефонами 📲:

    044-594-70-75
    068-862-62-00