Специализированный Маммологический Центр

    Запис на візит до центру






    Запис на прийом

    Уникнення зайвого оперативного втручання?

    Уникнення зайвого оперативного втручання?
    30 Квітня 2021

    Уникнення зайвого оперативного втручання?

    Як уникнути зайвого оперативного втручання або зменшити об’єм операції в молочній залозі, якщо утвір визначається лише за допомогою мамографії?
    Фахівці Спеціалізованого мамологічного центру знають ЯК і допоможуть вам!
    Наш мамограф AMULET Innovality обладнаний стереотаксичною навігацією саме для таких випадків. Тепер взяти біопсію з ділянки мікрокальцинатів або зони деформації архітектоніки, провести їх передопераційну розмітку є безпечніше, більш точно та швидше.

    За допомогою програмної обробки томосинтечних зображень молочної залози та застосування приставки з роборукою ми беремо матеріал з точністю до 1 мм. Тому тепер пошук утворень технологічно спрощений.
    Як це відбувається?
    Рентгенолог обирає ділянку інтересу за отриманими зображеннями, а система сама виставляє координати для голки. Під час процедури за допомогою додаткових знімків спеціаліст контролює положення голки щодо утвору. Таким способом всі етапи для більшої безпеки документуються.
    Наші фахівці впевнені — безвихідних ситуацій не існує! А сучасне надточне обладнання покращує діагностику та лікування в Мамологічному центрі.
    Для запису або більш детальної інформації звертайтеся:
    044-594-70-75
    068-862-62-00