Специализированный Маммологический Центр

    Запис на візит до центру






    Запис на прийом

    Як грудні імпланти впливають на розвиток онкології?

    Як грудні імпланти впливають на розвиток онкології?
    9 Червня 2021

    Як грудні імпланти впливають на розвиток онкології?

    Дискусії про те, чи можуть імпланти спровокувати рак молочної залози, йдуть давно, розповідає мамолог-онколог Денисенко Ярослав Володимирович. Дослідження, які проводять вчені і лікарі, підтверджують те, що ніякого зв’язку між збільшенням грудей і онкологією немає. Навіть більше, спостереження показали, що у жінок, які поставили імпланти, ризик розвитку важкої онкології нижче.

    Чому?

    1) Після маммопластики жінки регулярно проходять обстеження молочних залоз, що підвищує шанси раннього виявлення раку.

    2) За рахунок того, що під тканинами знаходиться щільний протез, легше намацати підозріле утворення.

    3) Жінкам з імплантами проводять зазвичай 3-D мамографію або томосинтез. Під час цієї діагностики виходить багатошарове зображення, що дозволяє вирізнити будь-яке утворення, фахівець може серед щільної залозистої тканини виявити утвір, що має загрозливі ознаки.

    На сьогодні імпланти – це доступний, ефективний та надійний спосіб збільшити або видозмінити форму грудей. Сучасні протези не заважають грудному вигодовуванню, мають пожиттєву гарантію, залишають ледве помітні рубці після операції.

    Якщо ви маєте питання щодо встановлення імплантів, не знаєте чи варто робити операцію – зверніться до фахівців Мамологічного центру. Для запису на консультацію телефонуйте:

    044-594-70-75
    068-862-62-00