Специализированный Маммологический Центр

    Запис на візит до центру






    Запис на прийом

    Перший та ЄДИНИЙ в Україні мамограф AMULET Innovality — у Мамологічному центрі!

    Перший та ЄДИНИЙ в Україні мамограф AMULET Innovality — у Мамологічному центрі!
    13 Березня 2021

    Перший та ЄДИНИЙ в Україні мамограф AMULET Innovality — у Мамологічному центрі!

     

    Щоб зберегти життя та здоров’я жінок, ми намагаємося використовувати найтехнологічніше обладнання для діагностики захворювань грудей. Тому відтепер огляди проводимо на мамографі AMULET Innovality. Це остання найсучасніша розробка Fujifilm в області мамографії.

    Обстеження з допомогою цифрового мамографа AMULET Innovality дає змогу:

    Виявити найменші відхилення від норми. Апарат виводить на екран зображення у високій роздільній здатності та з мінімальною кількістю шумів. Розмір пікселя знімка становить до 50 мкм, що є найвищим показником на сьогодні. Завдяки такій якості зображення, лікарю легко побачити навіть незначні зміни.

    Детально оглянути всю молочну залозу. Мамограф можна використовувати для томосинтезу. Під час процедури рентгенівська трубка апарата рухається за дугою, тому лікар отримує декілька знімків залози під різними кутами, а не одне зображення під прямим кутом. Завдяки цьому фахівець оцінює кожен міліметр тканини та може виявити уражені зони у будь-яких ділянках грудей.

    Знизити променеве навантаження. В апарат інтегрована інтелектуальна система I-AEC. Її спеціальні датчики аналізують щільність тканин залози та автоматично визначають необхідний режим дослідження, що знижує дозу опромінення. «Розумна» технологія I-AEC також особливо ефективна для обстеження молочних залоз з імплантами.

    Забезпечити комфорт під час огляду. Компресійна пластина Fit Sweet адаптується до форми грудей та рівномірно розподіляє тиск. Додаткове м’яке світло допомагає розслабитися.

    Щоб пройти обстеження на мамографі AMULET Innovality телефонуйте:

    044-594-70-75
    068-862-62-00